Prisgaranti, fri frakt og ingen skjulte utgifter!
LED Lysterapi maske

LED Lysterapi maske

kr2500,00
LED Lysterapi maske.
Velg farge:
Produktbeskrivelse Medisinsk anerkjent LED lysterapi maske med Skin Boosting Teknologi. Vår maske trenger dypere inn i huden en noen annen ansiktsbehandling og fremmer synlige resultater ved hudproblemer såsom akne, rynker, ujevn hudtone, pigmentering, glansløs hud med mer...

Denne masken har den nyeste og beste teknologien for ren hud, fjerning av kviser og reversering av rynker. Vår LED lysterapi maske regenerer din hud med den absolutt beste teknologien tilgjengelig for hjemmebruk.

Laget av myk silikon. Den forårsaker ingen irritasjon, etterlater ingen dødsoner, passer til alle ansiktsstørrelser og kan enkelt brettes og medbringes på reiser.

Du husker kanskje da disse maskene kom på markedet, hvor kjendiser som Jessica Alba ble fan av produktet:
led lysterapi maske

Teknologien har nå gjort kvantesprang på området, og våre nye masker har egen lysdiode for hvert fargespektrum pluss nær infrarødt lys. Denne kombinasjonen optimaliserer behandling og penetrering av huden. LED lysene får mye bedre forhold å jobbe under når disse er kombinert med nær infrarødt lys teknologi som etterligner solens naturlig foryngende lave bølgelengder.

Oppgradert, original maske, 2024, med optimisert skin boosting teknologi. Dette er det beste produktet på markedet, og mye enklere å bruke enn eldre versjoner.

Vår lysterapi maske har 3+1 (3 LED pluss nær infrarødt lys) farger å velge mellom. Trygg og smertefri behandling. Denne behandlingsformen er å finne i mange skjønnhetssalonger. Spar penger og ta behandlingen hjemme istedet.

460nm blå LED:
Blålysterapi er et flott alternativ for å behandle alvorlige akneproblemer ved å drepe bakterier i huden din. Det kan også behandle andre hudsykdommer, solflekker og arr.

Kan også benyttes til å redusere talghyperplasi og forbedre hudtekstur.

590nm gul LED:
Denne behandlingen øker produksjonen av de røde blodcellene i ansiktsområdet ditt, noe som er viktig for hudcelleforyngelse og hudheling. Gult lys har også beroligende effekter og reduserer forekomsten av mørke flekker, betennelser og hevelser.

Eliminere rødhet og rødme i huden. Redusere rynker og fine linjer betraktelig, samt lindrer effekten av UV-strålingsskader.

Eksperter anbefaler også denne prosessen for å behandle rosacea og hudirritasjon. Hvis du opplever problemer som lavere cellulær vekst og utseendet av små blodårer i ansiktet eller nesen, kan denne metoden hjelpe deg med å bli kvitt disse problemene.

630nm rød LED:
Rødlysterapi brukes til å forbedre utseendet til hud som har blitt skadet eller eldet av sollys. Lyset stimulerer raskere produksjon av celler som lager kollagenproteiner, løfter og strammer opp slapp hud, og reduserer rynker.


Rødlysterapi hjelper til med å helbrede kroniske sår. Teknikken oppmuntrer til ny hudvekst og hjelper til med å danne nye blodkarnettverk.

Oppmuntrer cellene til å lage antioksidanter raskere og senke inflammatoriske markører. Øker sirkulasjonen for å lindre betennelsestilstander uten medikamenter eller kirurgi.

I en studie fra 2019 bidro rødlysterapi til å forbedre angstsymptomer hos personer med generalisert angstlidelse. Deltakerne sov også bedre etter behandlingen.

849nm nær infrarødt lys:
Nøkkelegenskapen til (nær) infrarødt lys er dets evne til å trenge ikke bare gjennom dype lag av huden, men også kroppens muskler og annet vev, og helt ned til beinet. Dette gir raskere tilheling og bedre smertelindring. Infrarødt lys er også trygt, ikke-invasivt og smertefritt uten kjente bivirkninger. (Det er mye brukt innen medisin, odontologi og veterinærmedisin.) Derfor er NIR litt av en "magisk pille" som hjelper til med kardiovaskulær helse, smerte og betennelse, avgiftning, muskelskader og mer .

Hovedfordeler:
- Øker ATP-produksjonen.
- Øker antioksidantforsvaret.
- Fremmer anti-aldring og anti-inflammatoriske effekter.
- Hjelper med å reparere muskelvev.
- Fremmer raskere bein- og sårheling, samt smertelindring.
- Forbedrer skjoldbruskkjertelen, hormon- og immunfunksjonen.
- Øker fruktbarheten.

Studier har vist at sammenkobling av nær-infrarødt med rødt lys har større effekt enn om du bare skulle bruke én bølgelengde om gangen. Nyere studier har også illustrert de potensielle hudhelbredende fordelene forbundet med gul lysterapi og dette kan og kombineres med nær infrarødt lys for optimalisering av behandling.

Oppsummert:
Vår LED lysterapi maske har den nyeste teknologien tilgjengelig på privatmarkedet.

Dette er original utgave og må ikke forveksles med kopier funnet hos mindre seriøse aktører.

Bruk masken opp til 30 minutter 2-3 ganger pr uke.

Fjernkontrol er oppladbar og kan gi strøm 2-4 timer, litt etter hvor mye lys styrke du benytter, samt om du kombinerer lysbehandling eller ei.

Tips:
Effekt av masken økes om man benytter skjønnhetsprodukt sammen med terapilys. Skjønnhetsproduktets egenskaper vil fremmes av lysbehandlingen du utfører med vår terapi maske.

Ikke bruk vår maske om du er under 18 år, gravid eller allergisk.
LED Lysterapi maske 1
LED lysterapi maske 2
LED lysterapi maske 3
LED lysterapi maske 4
LED lysterapi maske
LED lysterapi maske 6
LED lysterapi maske 7
LED Lysterapi maske 8

Produktanmeldelser

Det er foreløpig ingen kundeomtaler av dette produktet.