Prisgaranti, fri frakt og ingen skjulte utgifter!
Tannbleking strips

Norges beste, lovlige tannbleking strips

kr300,00
Norges beste, lovlige tannbleking strips med PAP+ istedenfor Hydrogenperoksid.
Produktbeskrivelse

Endelig et lovlig  tannbleking strips sett som virker bedre enn Crest 3D-serien. Du vil se forskjellen allerede etter 3 dagers bruk. Du mottar 14 behandlinger. (28 strips - 14 for nedre og 14 for øvre tanngard).

Nyutviklet teknologi som benytter PAP+ istedenfor Hydrogenperoksid. PAP+ er mer skånsomt mot tenner og tannkjøtt og har vist seg å virke minst like godt, om ikke bedre enn Hydrogenperoksid. Best av alt? 100% lovlig i Norge.

Våre tannbleking strips inneholder også aktivt kull. Se bort ifra dem som prøver overbevise deg om at dette vil gjøre dine tenner hvitere, eller fjerne flekker under tannens emalje. Dette er bare tull. Det aktivt kull kan hjelpe med, da det har en mild slipende egenskap, er å absorbere overflateflekker slik at PAP+ får bedre forhold å arbeide under. 

Så, hva er så PAP+?: 
Hydrogenperoksid benytter en oksiderings prosess for å oppnå hvitere tenner. PAP+ benytter den samme oksideringsprosessen via en annen kjemisk formel som ikke inneholder peroksider, og derfor er 100% lovlig i norge.

Mens både Hydrogenperoksid og PAP+ er effektive i å bleke tenner, viser studier at PAP+ er bedre enn Hydrogenperoksid. PAP+ har vist seg å endre en rekke kromogener, inkludert polyfenoler. Polyfenoler er organiske molekyler som finnes i mat og drikke som rødvin og te. De kan oksideres av ftalimidoperoksykapronsyre til kinoner og deretter potensielt gjennomgå ytterligere omorganiseringsreaksjoner.

Studier konkluderer også med at PAP+ ikke endrer integriteten til emaljen, mens peroksidbaserte midler reduserer mikrohardheten til emaljen. PAP+ virker raskt og har vist seg å forbedre emaljefargen med opp til åtte nyanser på bare seks behandlinger.

Den store forskjellen mellom PAP og PAP+ er at sistnevnte har en tilleggsingrediens, nano-hydroksyapatitt, mens førstnevnte ikke har dette. Vårt produkt er av typen PAP+.

Grunnen til at PAP+ er mindre skadelig for tennene dine er fordi den inneholder nano-hydroksyapatitt, et tannremineraliseringsmiddel. Med andre ord kan det nøytralisere demineraliseringsprosessen til blekingsprosessen og dermed motvirke eventuelle skadelige effekter. Hydrogenperoksid har ikke denne egenskapen.

Påstanden om at PAP+ er bedre enn hydrogenperoksid i bleking av tenner er egentlig en urettferdig sammenligning. Den sammenligner et bleking+remineraliseringsprodukt (PAP+) med et blekingsprodukt (Hydrogenperoksid). PAP+ bleker minst like godt, om ikke bedre som Hydrogenperoksid og har i tillegg remineraliserende virkemiddel. PAP+ blir derav den soleklare vinneren i dagens marked for tannbleking.
Norges beste lovlige tannbleking strips
Norges beste lovlige tannbleking strips

Produktanmeldelser

Det er foreløpig ingen kundeomtaler av dette produktet.